Fallas Infantiles 2014

 

Boceto para la Falla Infantil Avenida Burjasot – Joaquín Ballester y Reus del año 2014.

http://www.fallajoaquimballester.com

 

Lema: «Quina Por!»

A qui no li agradaven els contes quan era petit?, sobretot si eren de por, ens deixava sense dormir moltes vegades, però, en el fons, aquesta sensació de temor ens feia ser mes majors. El veure *pelis de Franquenstein, Drácula, o aquest home mossegat per un llop i que, en arribar la lluna plena, es convertia en llop al seu torn. Aquesta lluna, a la qual feien aquelarres les bruixes, volaven amb les seves escombres i feien les seves pócimas, encantaments i altres bruixeries.

 

_________________________________________________________________________________

 

Boceto para la Falla Infantil La Amistad de Ribarroja del Turia (Ribarroja) del año 2014.

http://www.fallalamistat.es.tl

 

Lema: «Altres Mons»

La falla ens parla d´un Món diferent, posible-ment a un altre planeta semblant al nostre en les condicion ambientals, un planeta descobert després de segles de viatges i experiments a l´espai exterior.  Uns viatges que ens donaran la visió de  l´Univers més clara i ens deixarà de fer pensar que som els únics i que som “els millors”. Un Món ple de criatures molt diferents a nosaltres però amb les que deurem conviure per a poder habitar la nostra nova llar. Sempre els imaginavem envaint la Terra, destroçant-lo tot, però, no pot ser que tinguen a bé compartir experiències, coneiximents i avançar en medicina i ciència?.

Imagineu un Món on les malalties i la fam desaparegueren i el treball fora més agradable sense presses ni salaris injustos, una vida sense extres, treballant i compran estant a casa per l´ordinador, estudiant per Internet, creant robots que faran les tasques meinys agradables. Els edificis es faran més amples, amb més finestres per aprofitar l´energía solar, els vehícles amb hidrógen, electricitat o motors no contaminants creant un hàbitat natural sense fums ni residus urbans, que es faran reciclables.

Els majors seran valorats per les seues experiències i donaran classes als més jovens per afrontar la vida amb més objetivitat.

Aprendrem a no maltractar als animals i les noves espècies que trobarem a eixos planetes seran ben acollides al nostre nou entorn.

Les pel-licules de ciència- ficció amb monstres de l´espai, dracs voladors, robots destructors, etc. tot això deixarà de ser considerat com a temible al vore la realitat del conviure amb el que trobarem fora de la Terra.

 

_________________________________________________________________________________

 

Boceto para la Falla Infantil Trinquet i Adjacents (La Pobla de Vallbona) del año 2014.

Lema: «Mare Nostrum»

La mar, el mar, lloc d’evolució de la vida, element bàsic per a la nostra alimentació, el clima, … . Lloc on anar i  gaudir dels paisatges, sentir el soroll de les ones. Lloc on s’han escrit aventures, histories, mitologies i hem vist pel·lícules de Pirates, Submarins, etc.

D’alt d’una caragola marina s’alça una bella Sirena que sosté el simbol de la vida, el Sol, que somriu al vore com el Deu Neptú cabalga dins del mar damunt d’una petxina tirada per dos caballs de mar.

0 comentarios en “Fallas Infantiles 2014Añade los tuyos →

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.